Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Left 4 Dead 3

Hinter Valve om Left 4 Dead 3?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Spillbransjen liker å gjøre litt narr av Valves motvilje til å telle til tre, men nå kan det se ut til at denne "forbannelsen" er iferd med å brytes. Det er altså ikke Half-Life det er snakk om denne gangen, men heller en treer i Left 4 Dead-serien.

HQ

Ta dette med en klype salt, men en Valve-ansatt har frivillig eller ikke teaset Left 4 Dead 3. Concept Artist Tristan Reidford la ut et skjermbilde fra en tutorial nylig, og der kunne vi se en mappe som het "left4dead3". Bildet ble fjernet kort tid etter at det ble lagt ut, men fansen på ValveTime rakk naturligvis å sikre bevis.

Tror du Valve tuller med oss, eller skal vi snart få nedkjempe horder med zombier igjen?

Left 4 Dead 3

Relaterte tekster

2
Hinter Valve om Left 4 Dead 3?

Hinter Valve om Left 4 Dead 3?

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Spillbransjen liker å gjøre litt narr av Valves motvilje til å telle til tre, men nå kan det se ut til at denne "forbannelsen" er iferd med å brytes. Det er altså ikke...

Er Left 4 Dead 3 i utvikling?

Er Left 4 Dead 3 i utvikling?

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Det kan se ut som en gruppe Dota 2-spillere som var på besøk hos utvikler Valve nylig oppdaget noe det ikke var meningen at de skulle oppdage. En av spillerne tok nemlig...Loading next content