Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hitman 2

Hitman 2 vil ta oss til en bank og øyparadis med nye kart

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Danskene i IO Interactive bestemte seg altså for å gå vekk fra Hitman sin episodebaserte utgivelse med Hitman 2, så spillet ble lansert med seks vanlige kart tilgjengelig fra første stund. Utviklerne sa at de uansett ville gi oss flere kart i fremtiden, og nå vet vi mer om dem.

Studioet har gitt oss en oversikt som viser mesteparten av det som skal komme til Hitman 2 gjennom 2019, noe som blant annet avslører at det vil slippes to kart som skal ta oss til en bank enkelt nok kalt The Bank og et øyparadis kalt The Resort i henholdsvis vår og høst. I tillegg kan vi se frem til nye Sniper-kart, muligheten til å spille Ghost i Mumbai, nye kostymer, nye våpen, spesielle oppdrag og mer. Dermed fortsetter Hitman 2 altså å levere varene i lang tid etter lansering, og jeg gleder meg til å prøve ut alt det nye. Hva med deg?

Hitman 2

Relaterte tekster

5
Hitman 2Score

Hitman 2

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Agent 47 er tilbake etter en kort ferie, og han har ikke lært mange nye triks siden sist. Spørsmålet er bare om han trengte det eller ikke.

0
Hitman 2 får gratis Halloween-oppdrag

Hitman 2 får gratis Halloween-oppdrag

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Som nevnt er det ikke akkurat få spill som gjør noe spesielt for å markere Halloween i disse dager, men i kjent stil har danskene i IO Interactive tenkt å gjøre ting litt...

0
Hitman 2 drar til New York i dag

Hitman 2 drar til New York i dag

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I april kunne IO Interactive gi oss nærmere detaljer om de kommende utvidelsene til Hitman 2. Da fikk vi blant annet at spillets første nye område ville ta oss til en...Loading next content