Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Hit-Monkey bekreftet for sesong 2

Men den vil ikke lenger ha Marvel-introen festet til seg.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hit-Monkey har blitt fornyet for en andre sesong over på Hulu, men denne gangen vil den animerte serien ikke ha MCU-introen knyttet til seg.

Hit-Monkey debuterte i november 2021, og er et animert show for voksne om en japansk snøape som søker hevn mot Yakuzaene som slaktet stammen hans.

Opprinnelig var Hit-Monkey en del av fire animerte Marvel-show for voksne, men det endte opp med å bare være den og MODOK som noen gang kom på lufta, og sistnevnte ble kansellert etter første sesong.

Begrunnelsen bak fjerningen av Marvel fra showets tittel er å angivelig å unngå forvirring om at det er en del av Kevin Feiges Marvel Studios. Derfor er det nå 20th Century Animation som tar over produksjonen av Hit-Monkey. Siden karakteren fortsatt er fra Marvel-tegneserier vil det imidlertid være en Marvel-logo i begynnelsen av hver episode.

Takk, The Hollywood Reporter.

Hit-Monkey bekreftet for sesong 2


Loading next content