Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Hjelp oss med å teste CS:GO-servere mandag kl. 14 og vinn €100

Vi kjører en stor test av våre nye CS:GO-servere, og vil gjerne belønne de som hjelper oss!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Som du kanskje har sett før, har vi flere ganger kjørt turneringer i Counter-Strike: Global Offensive på Gamereactor, som finner sted på våre egne servere. Nå er noen oppgraderinger, omstillinger og teknisk vedlikehold gjort, og vi må teste de skikkelig.

HQ

Vi trenger derfor din hjelp. Og vi trenger det raskt. Mandag, 19. september kl. 14, kjører vi en test på serverne våre, som du kan få tilgang til via turneringssiden vår her.

Du registrerer deg på siden før teststart, og via lenken ovenfor forklares det nøyaktig hvordan du deltar (du kan enten delta alene, hvor du matches med noen andre, eller med en venn).

Testturneringen vil være en "last man standing"-affære, og dette betyr at det siste laget som gjenstår vinner €100, omtrent 1022 NOK.

Vi håper å se deg mandag kl. 14, enten alene eller sammen med en venn! Trenger du mer informasjon kan du også stikke innom vår Discord, hvor det er mye konkret informasjon å hente.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content