Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy avslører at Humlesnurrs skjebne ikke er den vi trodde

Det viser seg at fallet hans faktisk var verre enn bøkene og filmene fikk oss til å tro.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Takket være Hogwarts Legacy kan vi utforske omgivelsene til den klassiske magiske skolen på en måte som ikke har vært mulig før. Et av stedene du kan besøke er tårnet der Humlesnurr møtte sin skjebne etter å ha lidd Severus Slurs vrede.

Humlesnurr falt berømt ut av vinduet og landet på gårdsplassen. Dramatisk, men også umulig viser det seg. Som en observant Reddit-bruker bemerket betyr det at Humlesnurr ble rammet verre enn vi trodde, og traff ikke ett, men to tak først:

"Du kan besøke stedet der Humlesnurr falt av tårnet, bortsett fra at det ikke er mulig å falle på bakken derfra. Så vi kan bare anta at kanonisk er det dette som skjedde:"

Selvfølgelig kan man spekulere i at slottet har blitt modifisert i de 100 årene mellom Hogwarts Legacy og boken Harry Potter og Halvblodsprinsen, men dette virker vel nesten mer spennende?

Hogwarts Legacy

Relaterte tekster

8
Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Nesten to år senere enn opprinnelig tenkt er det nå på tide å prøve ut livet som Galtvort-student, men er dette den definitive Harry Potter-simulatoren?Loading next content