Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy får massiv oppdatering som adresserer hundrevis av feil og problemer

Alt i tide til lanseringen av Xbox One- og PS4-versjonen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter måneder med venting har Xbox One og PlayStation 4-spillere endelig fått sjansen til å starte sitt eget Hogwarts Legacy-eventyr, nå som Avalanches massivt vellykkede tittel har inntatt begge plattformene. Mens Nintendo Switch-eiere må vente enda litt lenger, er spillere over hele linjen uten tvil glade for å se det enorme utvalget av feilrettinger og ytelsesoppdateringer som har blitt adressert som en del av denne nye lanseringen.

Som nevnt i oppdateringens Patch Notes, har over 500 problemer med spillet blitt adressert, inkludert hull i vegger, VFX-problemer, lagringsproblemer, lydproblemer, plattformspesifikke problemer, ytelsesproblemer og mer.

Og dette er alt på toppen av å legge til en Arachnophobia Mode som endrer utseendet til edderkoppene i spillet.

For å se nøyaktig hva som har blitt adressert i denne monsteroppdateringen, les notatene her.

Hogwarts Legacy

Relaterte tekster

8
Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Nesten to år senere enn opprinnelig tenkt er det nå på tide å prøve ut livet som Galtvort-student, men er dette den definitive Harry Potter-simulatoren?Loading next content