Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy har et PlayStation-eksklusivt oppdrag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Spesielt under PS3- og Xbox 360-generasjonen av konsoller ble det en slags salgstaktikk for plattforminnehavere å sikre eksklusivt innhold i sin versjon av en tredjepartsutgivelse, så for eksempel kunne et oppdrag være Xbox-eksklusivt, mens annet innhold kun var tilgjengelig på PlayStation.

Heldigvis, takket være sterk kritikk fra forbrukere, forsvant denne trenden stort sett helt (for så å bli erstattet med andre taktikker), men Hogwarts Legaxy har tydeligvis ikke fått det memoet. Som PC Gamer skriver, er det faktisk et PlayStation-eksklusivt oppdrag kalt "Felix Felicia Potion Recipe", innhold som altså kun fås på den éne plattformen.

Det vites imidlertid ikke hvor omfattende dette innholdet egentlig er.

Hogwarts Legacy

Relaterte tekster

0
Se mer av Hogwarts Legacy i morgen

Se mer av Hogwarts Legacy i morgen

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Sist vi så noe fra Hogwarts Legacy var da Sony viste oss litt av det PlayStation-eksklusivt oppdraget, så det er tid for å gi alle en godbit. Det tenker heldigvis Warner...Loading next content