Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy har ingen planer om DLC

Du skulle tro noe var på vei med tanke på den enorme suksessen til spillet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hogwarts Legacy har dominert spillsalgslistene allerede før det offisielt ble utgitt, men det ser likevel ut til at utviklerne i Avalanche Software ikke har planer om å utnytte dette med mer innhold med det første.

I en samtale med IGN sa Hogwarts Legacys spillregissør, Alan Tew, at studioet har vært "lagt alt i å bringe [Hogwarts Legacy] til liv, så for øyeblikket er det ingen nåværende planer for DLC."

Selv om Hogwarts Legacy er et langt spill har mange allerede sprengt gjennom innholdet som er der og vil ha mer. Når Avalanche tar seg tid til å sikre at spillet er så bra som det kan være i sin nåværende tilstand bør vi kanskje ikke forvente noe DLC-relatert på en stund.

Men det er alltid håp, og med suksessen til Hogwarts Legacy som taler for seg selv kan vi bare forestille oss at WB Games presser på for en utvidelse av noe slag eller til og med en fullverdig oppfølger et sted nedover linjen.

Hva synes du de bør inkludere i Hogwarts Legacy DLC?

Hogwarts Legacy

Relaterte tekster

8
Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Nesten to år senere enn opprinnelig tenkt er det nå på tide å prøve ut livet som Galtvort-student, men er dette den definitive Harry Potter-simulatoren?Loading next content