Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy kunne ha hatt et moralsystem

Å kaste forbudte trylleformler kan ha hatt reelle konsekvenser.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da vi først fikk vite at du bare kunne drepe folk i Hogwarts Legacy som 15-åring, virket det litt rart at den største reaksjonen du ville få var at noen gispet ved synet av at du drepte noen andre.

Tilsynelatende var dette ikke alltid tilfelle, da YouTuber GrandTheftDiamonds oppdaget at det en gang var planlagt et moral- og omdømmesystem for Hogwarts Legacy. Som i filmene og bøkene ville dette moralsystemet ha fått deg til å miste huspoeng når du gjorde noe forkastelig, som for eksempel å bruke de utilgivelige forbannelsene.

De forskjellige forbannelsene ville ha resultert i forskjellige straffer, og du ville også ha mistet poeng hvis du mobbet andre elever. Hvis du ønsket å være en snill gutt, kunne du delta i klasser, klubber og andre normale skoleting.

Synes du Avalanche burde ha beholdt denne mekanikeren i Hogwarts Legacy?

Hogwarts Legacy

Relaterte tekster

8
Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Nesten to år senere enn opprinnelig tenkt er det nå på tide å prøve ut livet som Galtvort-student, men er dette den definitive Harry Potter-simulatoren?Loading next content