Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Horizon Forbidden West

Hogwarts Legacy og Redfall medutvikler som jobber med Horizon-spill

Uk-baserte Studio Gobo er nå satt til å jobbe med Sonys post-apokalyptiske franchise.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Studio Gobo har nylig annonsert at de jobber sammen med Guerrilla Games for å bidra til å utvide Horizon-universet.

Vi er ikke sikre på hvilket spill Studio Gobo jobber med nøyaktig, da vi tidligere har hørt om flere Horizon-prosjekter som er i arbeid, inkludert et online samarbeidsspill og flere historier sentrert rundt Aloy.

Hvis Studio Gobo bistår Guerrilla Games, kan vi forestille oss at det kommer til å være for et stort, AAA Horizon-prosjekt. Uansett hva som er planlagt neste for franchisen, kommer mange øyne til å være på den, da det er en av Sonys store IP-er nå.

Etter suksessen med både Horizon Zero Dawn og Forbidden West, blir det interessant å se hvor serien tar oss videre, spesielt etter VR-spillet Horizon Call of the Mountain.

Takk, VGC.

Horizon Forbidden West

Relaterte tekster

0
Horizon Forbidden WestScore

Horizon Forbidden West

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Et av de peneste spillene på markedet gjør alt bedre enn forgjengeren, men strever fortsatt litt med å skille seg ut.Loading next content