Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy viser frem alle oppholdsrommene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om Griffing selvsagt er favoritten for de fleste Harry Potter-fans er det millioner som heller foretrekker Håsblås, Ravnklo og Smygard. Derfor er det ikke rart at Hogwarts Legacy vil la oss velge hvilket hus figuren vår skal settes i, noe som åpenbart vil endre enkelte ting. Deriblant hvor oppholdsrommet er og hvordan det ser ut.

Derfor har Warner Bros. og Avalanche gitt oss fire videoer som viser litt over ett minutt av hvert hus sitt oppholdsrom i Hogwarts Legacy. Forhåpentligvis gjør disse visningene det lettere for deg å velge hus når spillet lanseres den 10. februar.

Hvilket hus frister mest så langt?

HQ
HQ
HQ
HQ
Hogwarts Legacy

Relaterte tekster

0
Se mer av Hogwarts Legacy i morgen

Se mer av Hogwarts Legacy i morgen

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Sist vi så noe fra Hogwarts Legacy var da Sony viste oss litt av det PlayStation-eksklusivt oppdraget, så det er tid for å gi alle en godbit. Det tenker heldigvis Warner...Loading next content