Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy viser frem PlayStation-eksklusivt oppdrag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Warner Bros. og Avalanche Software begynte å la oss forhåndsbestille Hogwarts Legacy ble det plutselig snakk om et oppdrag som bare finnes på PlayStation-utgavene av spillet. Her kan du se litt av dette.

For siden Sony har markedsføringsrettighetene for Hogwarts Legacy dukket selvsagt spillet opp i kveldens State of Play-sending, og traileren gjør det raskt tydelig at dette ikke er som resten av spillet. Det vi får se er nemlig oppdraget kalt The Haunted Hogsmeade Shop, noe bare de på PlayStation 4 og PlayStation 5 får oppleve. Her ønsker altså Cassandra Mason å selge oss en gammel butikk i Galtvang, men når vi drar for å se på den viser det seg at butikker skjuler mye skummelt og rart. Etter å ha fullført oppdraget belønnes vi selvsagt med selve butikken slik at vi kan selge ting til enda høyere priser, samt et snasent kostyme du kan se bilde av nederst.

HQ
Hogwarts Legacy
Hogwarts Legacy

Relaterte teksterLoading next content