Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy-multiplayer har allerede en prototype

Mod-en kommer fra teamet bak Skyrim Together Reborn.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

HogWarp, en mod under arbeid for Hogwarts Legacy, vil la spillere utforske den berømte trollmannsskolen med vennene sine. Teamet bak Skyrim Together Reborn, som navnet tilsier, brakte flerspiller til Skyrim, jobber for tiden med en lignende utvidelse til Hogwarts Legacy.

Foreløpig er mod-en fortsatt i sine tidlige dager, men en versjon av bygningen har blitt vist via The Together Teams YouTube-kanal. HogWarp blir bare vist frem i litt over et minutt, men når du ser på kommentarene blir det raskt klart at hypen allerede er der for en Hogwarts Legacy-flerspilleropplevelse.

Selv som en singleplayer-tittel har Hogwarts Legacy vist seg å være et utrolig populært spill, som dominerer Steam-listene og viser frem enorme salgstall ved lansering. Likevel, hvis multiplayer ble brakt inn i Hogwarts Legacy ville det sannsynligvis tjene til å gjøre spillet enda mer populært.

Hogwarts Legacy

Relaterte tekster

8
Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Nesten to år senere enn opprinnelig tenkt er det nå på tide å prøve ut livet som Galtvort-student, men er dette den definitive Harry Potter-simulatoren?Loading next content