Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy-subreddit forbyr diskusjon av J.K. Rowling

Lettelser i restriksjonene «føltes ikke lenger mulig» for mod-teamet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mod-teamet for Hogwarts Legacys subreddit har uttalt i et langt innlegg at til tross for forsøk på å lette på å ikke tillate diskusjon om J.K. Rowling har dette blitt ansett som ikke mulig lenger, og samtale rundt forfatteren har nok en gang blitt fullstendig forbudt.

Innlegget, som du finner her, sier i hovedsak at det å tillate samtale rundt Harry Potter-forfatteren "raskt spiraler inn i trangsynt språk mot LGBTQ + -individer."

Modsene til subredditen vil ikke engang la dette språket starte. Videre har de uttalt at «å forsvare JKR ikke er formålet med denne subredditen».

Det er fortsatt et sted for de som er usikre på om de kan kjøpe Hogwarts Legacy for å diskutere følelsene sine i en etisk megatråd, men ellers ser det ut til at enhver omtale av forfatteren umiddelbart vil bli fjernet.

Hogwarts Legacy

Relaterte tekster

8
Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Nesten to år senere enn opprinnelig tenkt er det nå på tide å prøve ut livet som Galtvort-student, men er dette den definitive Harry Potter-simulatoren?Loading next content