Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hollow Knight

Hollow Knight er en stor suksess på både PC og Switch

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For en uke siden kunne Team Cherry gi oss den hyggelige nyheten at Hollow Knight hadde solgt over 250,000 eksemplarer på Switch i løpet av de to første ukene på markedet, noe som viser at spillet helt klart har fått en god start på hybridkonsollen. Nå viser det seg at spillet har blitt en kjempesuksess på PC også.

Da Kotaku intervjuet Ari Gibson kunne han nemlig fortelle at Hollow Knight passert 1 million solgte eksemplarer på PC dagen før Switch-utgaven ble lansert, men at de rett og slett glemte å nevne det i alt styret rundt Switch-lanseringen og E3-messen. Med en såpass stor suksess er det vel bare å vente på at spillet avdukes til PlayStation 4 og Xbox One også. Forhåpentligvis trenger vi ikke vente lenge heller, men tiden får vise.

Hollow Knight

Relaterte tekster

0
Tiårets spill: Hollow Knight

Tiårets spill: Hollow Knight

ARTIKKEL. Skrevet av Tommy Johnsen

Forrige tiår vartet opp med flere spillperler. Tommy trekker fram et indie-mesterverk som umiddelbart fikk en plass på stjernekartet.Loading next content