Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hollow Knight

Hollow Knight får ikke fysisk utgave likevel

Team Cherry og Skybound Games sin veier skilles.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forsøket på å gi ut det kritikerroste indiespillet Hollow Knight i en fysisk utgave har blitt satt på vent. Studioet Team Cherry og utgiver Skybound Games har avsluttet samarbeidet sitt, hvilket betyr at spillet nå ikke har en utgiver for den fysiske utgaven som skulle ha kommet til PS4, Xbox One og Nintendo Switch.

De skal visstnok ha avsluttet ting på hyggelig vis. Skybound var først ute med en kunngjøring på Twitter og ønsket deres tidligere samarbeidspartnere "continued success" og sa at de gledet seg til å se det nye prosjektet deres.

Så forklarte Team Cherry hva som lå til grunn for avgjørelsen på bloggen sin, og det hele koker ned til at de rett og slett ikke har nok ressurser til rådighet:

"As a team of 3 people still in intensive production of Hollow Knight, taking the game into the retail space (even with the extensive assistance of Skybound) proved more work than we could reasonably manage.

In future we will investigate other ways to deliver physical versions of Hollow Knight, though likely that will be in smaller quantities".

Ønsker du deg flere fysiske utgaver av gode indiespill?

Hollow Knight

Relaterte tekster

0
Tiårets spill: Hollow Knight

Tiårets spill: Hollow Knight

ARTIKKEL. Skrevet av Tommy Johnsen

Forrige tiår vartet opp med flere spillperler. Tommy trekker fram et indie-mesterverk som umiddelbart fikk en plass på stjernekartet.Loading next content