Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hollow Knight

Hollow Knight kommer til PlayStation 4 og Xbox One 25. september

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hollow Knight ble raskt en suksess på PC da det ble sluppet i fjor, men det begynte dessverre å forsvinne litt i mengden etter noen måneder. Heldigvis kunne Nintendo og Team Cherry overraske oss i sommer ved å overraske oss med en Switch-lansering, og der tok spillet virkelig av. Dermed begynte også diskusjonen om PlayStation 4- og Xbox One-utgaver å dukke opp. Utviklerne nøyde seg på sin side med å bare si at de jobbet med saken, men de har nok gjort mer enn det.

Nå kan de nemlig fortelle at Hollow Knight lanseres til PlayStation 4 og Xbox One allerede den 25. september. Nærmere bestemt er det Hollow Knight: Voidheart Edition, noe som betyr at vi i får med de fire store utvidelsene (Hidden Dreams, The Grimm Troupe, Lifeblood og Godmaster) som byr på nye oppdrag, bosser og ferdigheter.

PlayStation 4-eiere som er Plus-medlemmer kan også forhåndsbestille spillet for å få det til 112 kroner fremfor den vanlige prisen på 140 kroner, så er du sikker på at du vil like spillet er det bare å gripe muligheten.

HQ
Hollow Knight

Relaterte tekster

0
Tiårets spill: Hollow Knight

Tiårets spill: Hollow Knight

ARTIKKEL. Skrevet av Tommy Johnsen

Forrige tiår vartet opp med flere spillperler. Tommy trekker fram et indie-mesterverk som umiddelbart fikk en plass på stjernekartet.Loading next content