Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fearless Fox

Hollow Knight: Silksong-studioet registrerer nytt varemerke

Med en ny Team Cherry-tittel i horisonten betyr dette at vi snart vil se lanseringen av den etterlengtede oppfølgeren?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Da fjorårets Xbox & Bethesda Showcase avslørte at Hollow Knight: Silksong ville se dagens lys i løpet av de neste tolv månedene fikk mange forhåpninger om at spillet var nærmere en lansering enn fryktet. Ventetiden har dessverre vært lenger enn mange trodde og håpte, men nå har vi fått et nytt tegn på at den ikke er langt unna.

HQ

Team Cherry, utviklerne av Hollow Knight, har registrert et nytt varemerke for et uannonsert spill som går under tittelen Fearless Fox (takk, NME).

Varemerket er registrert hos det australske tilsynsorganet (der Team Cherry har sine kontorer) og har også klassifisert merket som dataprogramvare (dvs. et videospill) og også for avledede produkter som spill og leker.

Det er ingen tvil om at noe stort brygger i studioet, og selv om vi ikke vet noe om dette Fearless Fox for øyeblikket kan dette muligens bety at Silksong er veldig nær å være ferdig (om ikke allerede er det) og kan gi oss den etterlengtede utgivelsesdatoen.

Fearless Fox

Relaterte teksterLoading next content