Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hollow Knight

Hollow Knight utsettes til Nintendo Switch

Mens utviklerne hinter stadig mer til at spillet kommer til de andre konsollene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Team Cherry sitt Hollow Knight gjør det ganske bra på PC for tiden, så det er ikke rart mange Nintendo Switch-eiere har gledet seg til å få fingrene i det Metroidvania/Souls-aktige spillet. Uheldigvis får vi ikke opplevd sjarmen og utfordrigene på hybridkonsollen i år uansett.

Nå kan nemlig utviklerne fortelle at de har bestemt seg for å utsette Switch-utgaven til starten av neste år. Grunnen er enkelt nok at de to trenger mer tid for å optimalisere spillet. Det skal visstnok fungere ganske godt allerede, men de ønsker å slippe et velpolert produkt. Derfor trenger et par måneder for å fjerne noen små problemer og skavanker.

Den gode nyheten er at de samtidig hinter til at de også jer i samtaler med de andre konsollskaperne, og at de har en positiv dialog. Dermed er det lov å tro at spillet også vil komme til PS4 og Xbox One en gang.

HQ
Hollow Knight

Relaterte tekster

0
Tiårets spill: Hollow Knight

Tiårets spill: Hollow Knight

ARTIKKEL. Skrevet av Tommy Johnsen

Forrige tiår vartet opp med flere spillperler. Tommy trekker fram et indie-mesterverk som umiddelbart fikk en plass på stjernekartet.Loading next content