Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Homefront: The Revolution

Homefront: The Revolution lover en gripende historie

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mai er stappfull av spillanseringer, og det virker å være noe for nesten enhver smak. Er du på utkikk etter et førstepersons skytespill med en god historie? Da hevder Deep Silver å ha noe for deg med Homefront: The Revolution.

Som rekrutten Ethan Brady blir du sendt rett inn i den desperate kampen for frihet. "The Resistance" jobber nå knallhardt for å kunne redde en av gruppens viktigste medlemmer, Benjamin Walker, selve "frihetens stemme". Hvor langt er de villige til å gå for å oppnå målene sine, og vil utfalle rettferdiggjøre midlene? Få en liten smakebit i traileren under.

HQ

Relaterte tekster

5
Homefront: The RevolutionScore

Homefront: The Revolution

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Deep Silver og Dambuster Studios har forsøkt å pusle sammen spillet som Crytek begynte på, og her er vår dom...

2
Første historieutvidelse ute til Homefront

Første historieutvidelse ute til Homefront

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Den første utvidelsen til historiedelen av Homefront: The Revolution kom nettopp ut, og den skal by på litt mer sniking. I tillegget The Voice of Freedom spiller du som...Loading next content