Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Hondas Motocompacto er en elektrisk sparkesykkel du kan ta med deg hvor som helst.

Det lille kjøretøyet har en toppfart på 15 km/t og kan klappes sammen for å spare plass.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Er det noe som har avskrekket deg fra å kjøpe en elektrisk sparkesykkel på grunn av størrelsen? Er du desperat etter et lite kjøretøy som kan pakkes sammen og knapt tar opp plass? I så fall har Honda kanskje det perfekte kjøretøyet for deg.

Denne lille elsparkesykkelen, som går under navnet Motocompacto, er konstruert slik at den enkelt kan foldes sammen til en liten størrelse som gjør den lett å pakke bort.

Sykkelen har en makshastighet på 15 mph, en rekkevidde på 12 miles, kan lades helt opp på 3,5 timer, går fra 0-15 mph på 7 sekunder og veier bare 41,3 kg. Honda lover også at sykkelen kan bære opptil 100 kg, og at den også er vanntett.

Som med de fleste produkter i dag har Motocompacto også en personlig app som holder deg informert om batterilading og lignende, og karosseriet er designet som en hyllest til Hondas Motocompo-scootere fra 1980-tallet.

Dette er en annonse:

Det står ikke noe om prisen på denne lille dingsen, men forhåpentligvis blir den rimelig, for dette kan være en ideell teknologi for alle som ønsker å komme seg til og fra relativt nære byområder.

Hondas Motocompacto er en elektrisk sparkesykkel du kan ta med deg hvor som helst.
Honda


Loading next content