Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mirror's Edge Catalyst

Hør på musikken fra Mirror's Edge Catalyst

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det skotske bandet Chvrches lager hovedtemaet til det kommende Mirror's Edge Catalyst, og vi synes at det høres ut til å passe veldig bra sammen med det som skjer på skjermen. Låten heter The Last Warning og er skrevet fra hovedperson Faiths perspektiv, og som med låten til det første spillet (Still Alive i Mirror's Edge) blir denne brukt mye i forbindelse med markedsføringen av spillet.

I en offisiell uttalelse sier bandet følgende:

"We were honored to be asked to contribute to the soundtrack for Mirror's Edge Catalyst. The sound of Chvrches music resonates with the minimalist sci-fi dystopia of the Mirror's Edge world, and we feel that the song complements the drama, emotion and empowering themes of Faith's story."

Du kan høre The Last Warning på både Spotify og Itunes.

Mirror's Edge Catalyst

Relaterte tekster

4
Mirror's Edge CatalystScore

Mirror's Edge Catalyst

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi har tatt beina fatt på nytt, og funnet de raskeste rutene på tvers av hustakene i den særdeles renslige byen Glass. Det er moro å løpe, men det blir litt mye av det samme...

1
Mirror's Edge blir TV-serie

Mirror's Edge blir TV-serie

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Den siste tiden har det kommet en del filmer basert på spill, og nå kommer TV-seriene også. Deadline melder nemlig at Endemol Shine Studios har fått rettighetene til å...Loading next content