Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ori and the Blind Forest

Hør på Ori and the Blind Forest-musikken allerede nå

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Et av vårens estetisk vakreste spill er Moon Studios' Ori and the Blind Forest, som slippes til PC og Xbox-konsollene allereden den 11. mars. Spillet vil ta oss gjennom en mystisk skog, og nå har Microsoft sluppet en video som illustrerer at det ikke bare er de vakre omgivelsene som skal gjøre reisen behagelig, men også musikken.

Mer bestemt tar videoen oss med bak kulissene under produksjonen av lydsporet, og vi oppfordrer deg til å skru opp volumet og lene deg tilbake for å nyte. Nå ble i hvert fall vi enda mer spende på den lovende plattform/puzzle-spillet...

HQ
Ori and the Blind Forest

Relaterte tekster

Ori and the Blind ForestScore

Ori and the Blind Forest

ANMELDELSE. Skrevet av Andreas Bjørnbekk

Et uerstattelig tap. En splittet familie. En hel verden i oppløsning. Dette er Ori and the Blind Forest, et aldeles nydelig plattformspill!

0
Nytt innhold til Ori and the Blind Forest

Nytt innhold til Ori and the Blind Forest

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Hvis du likte Ori and the Blind Forest like mye som vi gjorde (sjekk ut vår anmeldelse), blir du antagelig glad for å høre at snart får mer av det gode. Thomas Mahler fra...Loading next content