Norsk
Gamereactor
nyheter
Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West kommer til PC tidlig i 2024

Mens spillet og utvidelsen samles på PS5 allerede i oktober.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sony har nå rukket å gi ut såpass mange spill på PC at det er relativt lett å forutse når PlayStation-eksklusiver kommer til datamaskinene. Derfor var det ikke overraskende å se rykter om at Guerrilla Games snart skulle annonsere en såkalt Complete Edition av Horizon Forbidden West med årets Burning Shores-utvidelse for både PlayStation 5 og PC. En ivrig spansk kollega skrev så sent som i dag om det, så da er det like greit å få det offisielt ut av veien.

PlayStation studios bekrefter med en trailer at Horizon Forbidden West sin Complete Edition lanseres på PS5 den 6. oktober. PC-spillere må derimot vente til "tidlig i 2024" før spillet og utvidelsen tar hoppet over dit, for Nixxes, de samme som litt bekymringsverdig bragte Horizon: Zero Dawn til PC i en smårøff tilstand, skal få ekstra tid til å finpusse PC-utgaven denne gangen.

Den nye utgaven inneholder også et digitalt lydspor, en bok med konsepttegninger, Horizon Zero Dawn Vol. 1: The Sunhawk-tegneserien og en god del ekstra snadder i selve spillet.

HQ
Horizon Forbidden West

Relaterte tekster

0
Horizon Forbidden West - Burning ShoresScore

Horizon Forbidden West - Burning Shores

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Aloys historie ser bedre ut enn noensinne og forbedrer noen aspekter av grunnspillet, men mangler fortsatt det spesielle som ville stoppet det fra å forsvinne inn i skyggen av kommende spill.

0
Horizon Forbidden WestScore

Horizon Forbidden West

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Et av de peneste spillene på markedet gjør alt bedre enn forgjengeren, men strever fortsatt litt med å skille seg ut.



Loading next content