Norsk
Gamereactor
nyheter
Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West spillere hjelper til med å plante over en halv million trær

Det var PlayStation som plantet trærne, men det hadde ikke vært mulig uten din hjelp.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I fjor, da Horizon Forbidden West ble markedsført av Sony PlayStation, lovet selskapet at hvis du låste opp Reached the Daunt Trophy, ville du ikke bare få en skinnende ny spillprestasjon, men også bidra til å gjenopprette verden ved å plante et tre.

I en ny video ser vi nå resultatet av kampanjen. Rundt 600 000 trær har blitt plantet, noe som har restaurert 1 800 hektar land. Så hvis du gikk ut og fikk prestasjonen, kan du være trygg på at det hjalp litt.

Det er sjelden vi ser at spill og klimaendringer møtes på en så konkret måte som dette. Forhåpentligvis kan vi se flere slike tiltak i takt med at presset øker på verden for å gjøre mer for å gjenopprette planeten vår.

Relaterte tekster

0
Horizon Forbidden West - Burning ShoresScore

Horizon Forbidden West - Burning Shores

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Aloys historie ser bedre ut enn noensinne og forbedrer noen aspekter av grunnspillet, men mangler fortsatt det spesielle som ville stoppet det fra å forsvinne inn i skyggen av kommende spill.

0
Horizon Forbidden WestScore

Horizon Forbidden West

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Et av de peneste spillene på markedet gjør alt bedre enn forgjengeren, men strever fortsatt litt med å skille seg ut.Loading next content