Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West-utvidelse avslørt ved et uhell

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Filmbransjen er som kjent vanligvis langt mer åpen om hva som er på vei, så det er langt fra sjeldent at skuespillere avslører noe de ikke burde om spill de er med i. Nå har det tydeligvis skjedd igjen.

Lance Reddick, som spiller Sylens i både Horizon: Zero Dawn og oppfølgeren, la nemlig ut en melding og video på Twitter tidligere i kveld hvor han avslørte at det jobbes med noe nytt til Horizon Forbidden West. Dette fikk han tydeligvis rask beskjed av PR-avdelingen til Guerrilla Games og PlayStation Productions ikke var lov, for meldingen ble fjernet ganske raskt. Tom Henderson var uansett rask nok til å ta skjermbilde av Twitter-meldingen og har delt den på Insider-Gaming, så katten er helt ute av sekken.

Ganske godt nytt siden Zero Dawn sin The Frozen Wilds-utvidelse er ganske bra, så det er lov å håpe at denne utvidelsen til Forbidden West leverer topp kvalitet også en gang i fremtiden.

Horizon Forbidden West

Relaterte tekster

0
Horizon Forbidden West - Burning ShoresScore

Horizon Forbidden West - Burning Shores

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Aloys historie ser bedre ut enn noensinne og forbedrer noen aspekter av grunnspillet, men mangler fortsatt det spesielle som ville stoppet det fra å forsvinne inn i skyggen av kommende spill.

0
Horizon Forbidden WestScore

Horizon Forbidden West

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Et av de peneste spillene på markedet gjør alt bedre enn forgjengeren, men strever fortsatt litt med å skille seg ut.Loading next content