Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Horizon Forbidden West

Horizon Foridden Wests Burning Shores "review bombes" på grunn av slutten

ADVARSEL! Historiespoilere inkludert!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den etterlengtede utvidelsen til Horizon Forbidden West, Burning Shores, kom i forrige uke, men allerede før den hadde Sony og utviklerne i Guerrilla fått en del kritikk for å bare slippe den på PlayStation 5. Nå som utvidelsen er ute har innholdet skapt debatt også.

Den gjennomsnittlige brukeranmeldelsespoengsummen på Metacritic har falt ned til til 2.7 de siste dagene, og vi antar at du lurer på hvorfor? Vel, spoiler tid, så slutt å lese hvis du ikke vil vite.

Aloy møter en ny karakter som heter Seyka i begynnelsen av det nye eventyret, og de to liker hverandre. Det kan for eksempel bli kyssing og kjærtegn basert på valg du tar, og dette er ekstremt opprørende for mange spillere og tre ganger mer negative enn positive brukeranmeldelser har blitt delt, hvorav de fleste handler om at Aloy liker en jente. På grunn av dette hevder mange at de ikke vil kjøpe et nytt spill fra Guerrilla Games igjen.

Er dette en rimelig reaksjon ifølge deg?

Horizon Forbidden West

Relaterte tekster

0
Horizon Forbidden West - Burning ShoresScore

Horizon Forbidden West - Burning Shores

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Aloys historie ser bedre ut enn noensinne og forbedrer noen aspekter av grunnspillet, men mangler fortsatt det spesielle som ville stoppet det fra å forsvinne inn i skyggen av kommende spill.

0
Horizon Forbidden WestScore

Horizon Forbidden West

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Et av de peneste spillene på markedet gjør alt bedre enn forgjengeren, men strever fortsatt litt med å skille seg ut.Loading next content