Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Horizon: Zero Dawn

Horizon: Zero Dawn har solgt over 20 millioner eksemplarer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hva passer vel bedre å markere at det er under en uke til Horizon Forbidden West lanseres på PlayStation 4 og PlayStation 5 enn å fremheve hvorfor utviklingen ble startet såpass raskt?

Guerrilla Games og PlayStation Studios avslører at Horizon: Zero Dawn nå har solgt over 20 millioner eksemplarer på PC og PS4, noe som muligens betyr at spillet har andreplassen på listen over Sonys egenskapte titler siden det forrige tallet vi fikk fra God of War var 19,5 millioner. Dermed er det bare Spider-Man som ligger foran siden vi vet at det bikket 20 millioner i 2020. Meget imponerende og fortjent for Guerrilla sitt første forsøk på et open world-spill. Vi får se om den kommende oppfølgeren klarer å gjøre det like bra etter hvert.

Horizon: Zero Dawn

Relaterte tekster

3
Horizon: Zero Dawn (PC)Score

Horizon: Zero Dawn (PC)

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

La en ting bli klart med én gang. Horizon: Zero Dawn er et bra spill. Det fikk karakteren 9 da det kom ut og vår kjære Tor Erik anmeldte det, og etter å ha spilt det...Loading next content