Norsk
Gamereactor
nyheter
Avatar: The Way of Water

Hovedfokuset i Avatar 3 vil være karakterdybde

I tillegg til noen fantastiske nye VFX-bilder skal vi også se nærmere på "hjertet og sjelen" til skuespillerne.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Avatar 3 er kanskje fortsatt to år unna, men med tanke på at fansen måtte vente i 13 år på den andre filmen, føles denne avstanden betydelig kortere. Vi vet at den tredje filmen i James Camerons saga allerede er i gang med postproduksjonen, og regissøren har derfor kunnet røpe litt mer om filmens fokus.

I en samtale med GQ fortalte han at vi kommer til å få mye mer karakterdybde denne gangen. "Det store [kreative] fremskrittet i denne filmen kommer bare til å være større karakterdybde", sa han. "Vi får se nye kulturer, nye skapninger - alt det du forventer av en Avatar-film, men hele ideen med denne filmsyklusen er å leve sammen med disse menneskene og legge ut på en episk reise sammen med dem."

"Jeg tror ikke det handler om at 'vi skal vise deg det beste vannet [VFX] som noensinne er laget' - men du kommer mer inn i karakterenes hjerte og sjel. Og det er noen veldig interessante nye karakterer som kommer inn også. Dette er en reise over tid. Den vil utspille seg gjennom film tre, inn i film fire og film fem. Det er en episk syklus i det hele."

Kritikken mot Avatar-filmene har ofte gått på at de mangler tredimensjonale karakterer, så det hadde vært interessant å se litt dybde i den tredje filmen, men selv om Cameron ikke helt treffer blink på det området, vil den nok likevel dra inn milliarder av dollar.

Avatar: The Way of Water

Relaterte teksterLoading next content