Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Borderlands 2

Hunger Games-parodi i ny Borderlands 2-utvidelse

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gearbox går tydeligvis for ny verdensrekord i spillutvidelser (selv om eksempelvis Team Fortress 2 fremdeles har et nokså godt forsprang) og nå har de annonsert nok en DLC-pakke til storsuksessen Borderlands 2.

Denne har fått navnet The Horrible Hunger of the Ravenous Wattle Gobbler, og den skal være klar innen den amerikanske Thanksgiving-høytiden (neste torsdag).

På innnholdssiden er utvidelsen en åpenbar parodi på The Hunger Games, der selveste Mr. Torgue inviterer til en storslått jakt på en gigantisk kalkun som er så vanskelig å beseire Gearbox hevder co-op vil være nødvendig.

Humoren er fortsatt bevart, med andre ord...

Borderlands 2
Borderlands 2

Relaterte tekster

1
Over ti millioner solgte Borderlands 2

Over ti millioner solgte Borderlands 2

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

En talsperson for 2K Games har bekreftet at Borderlands 2 fortsetter å selge som varmt hvetebrød (eller bordvifter i den norske sommeren). Vi visste allerede at det er...Loading next content