Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Far Cry 3: Blood Dragon

Hva er Far Cry 3: Blood Dragon?

En mystisk oppføring hos det brasilianske sensurvesenet har skutt fart i ryktemølla. Kan et nytt spill i Far Cry-serien allerede være underveis?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fjorårets Far Cry 3 var et herlig actionspill, som har solgt i hopetall siden lanseringen. Nå kan det se ut som nok et kapitel i serien er på vei, da det brasilianske sensurvesenet Classificação Indicativa har registrert et nytt spill ved navn Far Cry 3: Blood Dragon.

Oppføringen dukket faktisk opp allerede den 18. januar, men det er først nå den har kommet frem i lyset. Samtidig har manusforfatterne bak Far Cry 3, Jeffrey Yohalem fortalt spillbloggen Joystiq at han jobber at han jobber med noe som er Far Cry-relatert:

- Jeg jobber med noe jeg tror vil overraske folk når det blir annonsert. Det er helt klart et "smi mens jernet er varmt"-prosjekt, forklarer Yohalem.

Ubisoft har foreløpig ikke kommentert saken, men Far Cry 3: Blood Dragon fikk ikke overraskende aldersmerkingen 18 år av Classificação Indicativa.

Vi venter i spenning på en offisiell annonsering.

Far Cry 3: Blood Dragon

Relaterte tekster

6
FC3: Blood Dragon kan få oppfølger

FC3: Blood Dragon kan få oppfølger

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvis du falt for Ubisofts hyllest til 80-tallet i det nedlastbare Far Cry 3: Blood Dragon, har vi en god nyhet til deg. I en samtale med Larry Hryb, bedre kjent som...Loading next content