Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Hva er nytt i The Elder Scrolls Online: Greymoor?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Nå som varmen virkelig har vært innom landet vårt en snartur passer det godt at The Elder Scrolls Online endelig bringer oss til de kalde områdene i Western Skyrim med Greymoor-utvidelsen som allerede er ute på PC og Mac. Men akkurat hva kan du se frem til i Greymoor når Dark Heart of Skyrim-historien også fortsetterpå konsollene den 9. juni? Den nye videoen vår gir deg en rask oppsummering.

HQ

Å begi seg ut på et MMORPG seks år etter at det først ble utgitt kan virke litt skremmende, men frykt ikke, for vi er her for å gi deg noen tips om hvordan du kommer deg på beina når du inntar Greymoor:

HQ
The Elder Scrolls Online: Greymoor

Her på Gamereactor lager vi innimellom en avtale med en partner om å lage en eller flere informative videoer om et bestemt produkt. Dette betyr at videoen her produseres i samsvar med Gamereactor-teamet, er sponset, og det kan du lese mer om ved å klikke på lenken over.

Relaterte teksterLoading next content