Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Hva er: Scarlet Nexus

Rundt en måned innen lanseringen har Scarlet Nexus fått en demo på både Xbox og PlayStation. Men hva går spillet egentlig ut på?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
Scarlet Nexus

Scarlet Nexus heter det seneste actionrollespillet fra Bandai Namco, som lanseres den 25. juni. For alle som er ekstra ivrige er det allerede en demo tilgjengelig på både Xbox- og PlayStation-konsollene (som gir deg en spesiell gjenstand i det fulle spillet!).

For de som ikke vet hva spillet handler om svarer vi på spørsmålet "Hva er Scarlet Nexus?" i videoen nedenfor.

HQ

Her på Gamereactor inngår vi innimellom en avtale med en partner om å lage en eller flere informative videoer om et bestemt produkt. Dette betyr at videoen her produseres i samsvar med Gamereactor-teamet, er sponset, og det kan du lese mer om ved å klikke på lenken over.

Relaterte tekster

0
Scarlet NexusScore

Scarlet Nexus

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Plantemonstre truer menneskeheten, og bare dine mentale superkrefter kan stoppe dem. Velkommen til "brain punk"-spillet Scarlet Nexus!

0
Hva er: Scarlet Nexus

Hva er: Scarlet Nexus

NYHET. Skrevet av Redaksjonen

Rundt en måned innen lanseringen har Scarlet Nexus fått en demo på både Xbox og PlayStation. Men hva går spillet egentlig ut på?Loading next content