Norsk
Gamereactor
nyheter
The Unfinished Swan

Hva er The Unfinished Swan?

Malerspillet ser ut til å bli en realitet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi vet ikke allverden om det ennå uannonserte spillprosjektet The Unfinished Swan, men beskrivelsen som et "malespill i førsteperson" høres interessant ut.

Nå har utvikler Giant Sparrow forklart at vi kan forvente oss store nyheter om det spennende prosjektet i løpet av et par uker:

- The Unfinished Swan blir en realitet. Hold utkikk etter store nyheter i løpet av de neste par ukene, forklarer utvikleren via Twitter.

Nyskapende spillkonsepter er alltid gøy, og vi krysser fingrene for en vakker opplevelse med den digitale malerpenselen.

The Unfinished Swan

Relaterte tekster

9
The Unfinished SwanScore

The Unfinished Swan

ANMELDELSE. Skrevet av Martin Sollien

The Unfinished Swan føyer seg inn i rekken over filosofiske titler som Journey og Flower. Men står det støtt på egne bein?

0
GR Live spiller The Unfinished Swan

GR Live spiller The Unfinished Swan

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I dagens sending av Gamereactor Live skal vi åpne malingspannet og kaste svart maling i alle retninger. Det er nemlig klart for å teste det vakre spillet The Unfinished...

1
The Unfinshed Swan slippes til PS Vita

The Unfinshed Swan slippes til PS Vita

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Hvis de nyeste rapportene fra de som er ansvarlige for koreansk aldersmerking er korrekte, vil det originale og vakre indiespillet The Unfinished Swan slippes til både PS...Loading next content