Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Yoshi's Woolly World

Hva er Yoshi's Island?

Amerikanske butikker røper Wii U-tittel

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Kort tid etter den amerikanske lanseringen fikk enkelte Wii U-eiere på mystisk vis tilgang til en debug-meny på konsollene sine. Slike menyer skal egentlig være forbeholdt utviklere, og Nintendo fikset raskt feilen gjennom en oppdatering.

Samtidig hevdet de at oppføringene i menyen ikke hadde rot i virkeligheten, men nå kan det se ut som dette var en sannhet med modifikasjoner. På listen fant man nemlig et nytt spill med Marios grønne venn Yoshi i hovedrollen, og nå har såvisst rykter om et nytt Yoshi-spill funnet veien til offentligheten.

På nettsidene til flere amerikanske butikker (blant annet Best Buy) har man nemlig lagt ut et Wii U-spill kalt Yoshi's Island for forhåndsbestilling.

Om spillet skriver de dessuten følgende:

- Ta med Yoshi på et minneverdig og storslagent eventyr i Yoshi's Island til Nintendo Wii U. Opplev Yoshi som du aldri har sett ham før, i mektig HD-oppløsning. Få glede av spilling på to skjermer takket være Wii U Gamepad-kontrolleren med touchskjerm, og opplev den fulle integrasjonen mot Nintendos nye Miiverse-tilbud, heter det i beskrivelsen.

Nintendo har på sin side ikke annonsert spillet enda, men vi skal ikke se bort fra at de gjør det i løpet av kort tid. Kanskje på Video Game Awards til neste uke?

Yoshi's Woolly World

Relaterte tekster

5
Yoshi's Woolly WorldScore

Yoshi's Woolly World

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Noen hos Nintendo har tydeligvis funnet frem strikkepinnene, og de har sannelig strikket årets mest sjarmerende plattformspill!

0
Nintendo annonserer Mega Yarn Yoshi Amiibo

Nintendo annonserer Mega Yarn Yoshi Amiibo

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Nintendo of Europe kastet seg ut på Twitter i går for å annonsere en ny Amiibo-figur. Det høres kanskje ikke så altfor spennende ut, men dette er ingen vanlig plastfigur...

2
Nye bilder fra Yoshi's Woolly World

Nye bilder fra Yoshi's Woolly World

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Nintendo har vært vennlige nok til å dele noen nye bilder av deres kommende, Wii U-eksklusive, plattformspill Yoshi's Woolly World, og det ser virkelig fornøyelig ut....

4
Se coveret til Yoshi's Woolly World

Se coveret til Yoshi's Woolly World

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Nintendo har nå presentert hvordan coveret til det kommende Wii U-eksklusive plattformspillet Yoshi's Woolly World kommer til å se ut. Sjekk det ut nedenfor slik at du...Loading next content