Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Conan Exiles

Hva om Conan levde i vår verden?

Funcom har sluppet tre videoer hvor Conan får bryne seg på den moderne verden.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Conan Exiles slipper spillere løs i en fiendtlig verden hvor de må lære seg å overleve, bygge og til slutt dominere. Men hva om det stikk motsatte skjedde? Hva om Conan the Barbarian ble sluppet løs i vår verden og ble tvunget til å overleve, bygge og dominere? Hvordan hadde det gått?

Vel, det er det Funcom prøver å gi et svar på i de tre filmsnuttene du finner nedenfor. Her får Conan bryne seg på bygging av Ikea-møbler, temming av en støvsuger og et fly! La oss håpe at spillerne gjør det bedre i hans verden enn han gjør i vår:

HQ
HQ
HQ

Da Conan ble spurt om hans opplevelser i vår verden svarte han kort:

"I have found a book ten times more diabolical than the Necronomicon or the moldering scrolls of Skelos. It's called Assembly Instructions."

Spillet forlater Early Access og blir lansert for fullt den 8. mai, og får en samleutgave en barbarkonge verdig. Den inneholder nemlig soundtracket til spillet, en kunstbok, fysiske og digitale tegneserier, en eksklusiv figur og Conan Paper JDR Rulebook. For en liten forsmak på hva du har å glede deg til når spillet kommer ut, kan du jo ta en titt på forspillet mitt her.

Conan Exiles

Relaterte teksterLoading next content