Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
FIFA 14

Hver eneste sekund scores det 183 mål i FIFA 14

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

At FIFA 14 er et populært spill hersker det lite (ingen) tvil om, og for å sette tall på suksessen har EA satt sammen en plansje som viser statistikk fra det siste innslaget i serien deres. Her kommer det blant annet frem at så mye som 183 FIFA-mål (i gjennomsnitt) blir scoret hvert eneste sekund!

I løpet av 90 minutter havner nemlig ballen i nota 991 000 ganger, som et resultat av 3,66 millioner skudd. Samtidig blir 1,9 millioner keeperredninger gjort på den andre siden av banen, i løpet av de samme 90 minuttene.

Når det gjelder klubber og spillere har Real Madrid den største fanskaren med 717 000 supportere, etterfulgt av Barcelona med 643 000 og Manchester United med 631 000.

Real Madrid er også deltagende i tre av de fem mest vanlige oppgjørene, og de kommer oftere seirende ut av matchene enn ikke. Mye takket være de 35,2 millioner scoringene toppscorer Ronaldo har gjort i FIFA 14 så langt.

På tross av dette er den mest kjøpte spilleren i Ultimate Team belgiske Christian Benteke, som spiller for Aston Villa.

Sjekk ut hele statistikkplansjen:

FIFA 14

Relaterte tekster

5
FIFA 14 (PS4)Score

FIFA 14 (PS4)

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Verdens største sportsspill har inntatt den neste generasjonen, og gressmatta har aldri sett bedre ut. Likevel er ikke Messi og Ronaldo helt i toppform, bare nesten...

FIFA 14Score

FIFA 14

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Årets fotballsesong starter på dagens konsoller, før den tar steget over til next-gen. Vi har gransket og vurdert avsparket i FIFA 14, og satt karakter...

0
Møt verdens beste FIFA-spiller!

Møt verdens beste FIFA-spiller!

ARTIKKEL. Skrevet av Lee West

Den beste FIFA-spilleren i verden er praktisk talt norsk. Vi slo av en prat med den fingerferdige ballkunstneren August Rosenmeier, som hentet pokalen hjem til Danmark!Loading next content