Norsk
Gamereactor
nyheter
Marvel's Spider-Man 2

Hvilke drakter like folks minst i Marvel's Spider-Man 2?

En drakt i slutten av spillet blir identifisert som "offensivt dårlig".

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Marvel's Spider-Man 2 gir spillerne mange muligheter til å velge hvordan de vil at Miles og Peter skal se ut, men ikke alle drakter er like, og i dagene etter lanseringen har fansen låst opp alle draktene og pekt ut de beste og verste på nettet.

Det ser ut til at én drakt har tatt kaka. Sent i spillet får du tilgang til Miles' Evolved Suit, en ny drakt for Miles som er ment å være hans egen. </a> Fans på sosiale medier har store problemer med denne drakten, fra det generelle utseendet til den merkelige utskjæringen øverst for å vise Miles' nye frisyre.

"Dette var like ille som onkel Aarons beats", sier en bruker på <a href="https://www.reddit.com/r/SpidermanPS4/comments/17eldb0/this_shit_was_as_bad_as_uncle_aarons_beats_tbh/" target="_blank">og minner om den elendige beaten onkel Aaron lagde i Spider-Man: Miles Morales.

Marvel's Spider-Man 2

Noen mener til og med at det bare er betalt reklame for Adidas. <em>"Det faktum at det er en Adidas-logo på den, får meg til å tro at Adidas betalte dem for å lage en ny drakt som er kanon i historien, slik at de kan vise frem logoen sin", sa Reddit-brukeren yeti0013.

Hva synes du om den nye drakten?

Marvel's Spider-Man 2

Relaterte teksterLoading next content