Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 4

Hvilket Resident Evil bør få en remake neste gang?

Capcom lurer på hvilket spill i serien som skal pusses opp og endres etter Resident Evil 4.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som forventet viste det seg at remaken av Resident Evil 4 er ekstremt bra. Originalen er jo også et elsket spill, så det var vel aldri et spørsmål om det spillet ville lages på nytt etter suksessen til Resident Evil 2. Derimot har det vært litt delte meninger om hva det neste spillet i serien som bør få en remake er. Capcom er tydeligvis usikre selv.

Det japanske selskapet har nemlig sendt ut en spørreundersøkelse som starter småkjedelig ved å spørre om hva vi synes om Resident Evils sosiale mediekanaler. På den andre siden pumper nok hjertet til mange veldig raskt og hardt når det siste spørsmålet dukker opp og spør om det er et annet Resident Evil-spill som bør få en remake. Dermed virker det jo helt klart som om Capcom ikke nødvendigvis går rett til Resident Evil 5, men i stedet sjekker hva folk flest ønsker.

Hvilket Resident Evil ønsker du skal få en remake?

Resident Evil 4

Relaterte tekster

3
Resident Evil 4Score

Resident Evil 4

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Vi har endelig kommet full sirkel, og tittelen som revolusjonerte sjangeren er tilbake - denne gangen med nøkkelringer.Loading next content