Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hyenas

Hyenas avslører ny Sonic-inspirert karakter

Det er også en alfa-spilltest senere i dag.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Creative Assemblys nyeste tittel, Hyneas, er et PvPvE-ekstraksjonsskytespill med mange sprø karakterer og referanser til Segas fortid og nåtid. En slik referanse er den nyeste karakteren som har blitt avslørt for spillet, Hero-Ki, som kler seg i et Sonic-cosplay.

Hero-Kis bakgrunnshistorie merker ham som en cosplayer som hadde ganske mange følgere online. I spillet kan han bruke sine evner til forkledning for å fremstå som en annen karakter. Det vil være vanskelig å si om noen er forkledd eller ikke, men ifølge Creative Assembly bør du kunne finne ut av det hvis du får nok tid.

I tillegg til å kunngjøre Hero-Ki har Hyenas også avslørt en ny alfa-spilltest som starter i dag klokken 18:00. Du vil kunne registrere deg for alfaen her og gi det en sjanse hvis du er interessert.

Sjekk ut Hero-Kis avsløringstrailer under:

HQ
Hyenas

Relaterte teksterLoading next content