Norsk
Gamereactor
nyheter
Solar Ash

Hyper Light Drifter-skaperne avslører Solar Ash Kingdom

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det nærmer seg tre år siden Heart Machine ga oss Hyper Light Drifter, så mange har lengtet etter å høre hva spill nummer to fra det talentfulle studioet ville bli. I kveld fikk vi svar.

Spillet heter Solar Ash Kingdom, og selv om utviklerne i hovedsak nøyer seg med en nysgjerrighetspirrende trailer lover de innovativ teknologi og gameplay. Kanskje får vi et glimt av dette i traileren, for det virker som om tomdimensjonale modeller har blitt erstattet med tredimensjonale. Selve presentasjonen er uansett noe som nok vil glede de som virkelig har sansen for Hyper Light Drifter. Atter en gang snakker vi nemlig om varme farger og en særegen stilart.

Foreløpig ønsker de kun å si at spillet blir å finne på Epic Games Store en gang i fremtiden, men vi skal få høre mer om både spillet og plattformer senere i år.

HQ
Solar Ash

Relaterte tekster

0
Solar Ash utsettes til desember

Solar Ash utsettes til desember

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Da vi endelig fikk en ny trailer fra Hyper Light Drifter-skapernes Solar Ash i sommer sa de at spillet ville lanseres den 26. oktober. Dessverre får vi altså ikke kose...

0
Vakre Solar Ash kommer i oktober

Vakre Solar Ash kommer i oktober

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Heart Machine plasserte seg rett på spillkartet med Hyper Light Drifter, så da studioet annonserte sitt neste spill for over to år siden ble mange interesserte. Derfor er...Loading next content