Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Hyundai har laget en robot som lader elbilen din

Fremtiden er virkelig her.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den største utfordringen og plagen ved å være bileier er uten tvil å måtte gå ut av bilen for å bruke pumpene på bensinstasjoner. Heldigvis, når vi nærmer oss en helelektrisk bilfremtid, har Hyundai tatt sikte på akkurat dette problemet.

Som bilprodusenten og teknologiselskapet nå har avduket en robot som er spesielt designet for lading av elbilen din. I en pressemelding blir vi fortalt at roboten kommuniserer med elbilen din (Terminator fans begynner uten tvil å fikle) slik at den kan åpne ladeporten og sette inn pluggen for å toppe bilen din.

Roboten heter ganske enkelt automatisk laderobot, eller ACR for kort, og er designet for å fungere i alle miljøer, værforhold og for å overvinne hindringer i veien.

Selv om det er verdt å si at dette er mer en konseptrobot akkurat nå, da enheten bare er klar til å bli utstilt på Seoul Mobility Show mellom 31. mars til 9. april, og ikke for utbredt distribusjon rundt om i verden ennå.

Dette er en annonse:
Hyundai har laget en robot som lader elbilen din
Hyundai


Loading next content