Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | World of Warcraft: Dragonflight
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Gamereactor
      nyheter
      Battlefield 4

      I dag slippes Legacy Operations til Battlefield 4

      Abonner på vårt nyhetsbrev her!

      * Påkrevd felt
      HQ

      Her kommer endelig julegaven til deg som har ventet på å få spille oppdaterte, gjenskapte hyllester av de smått legendariske kartene Dragon Valley og Noshahr Canal i Battlefield 4. Den nedlastbare tilleggspakken Legacy Operations slippes nemlig i dag, og dette krever at flerspilleren tas offline en times tid. Her er tidene du må forholde deg til:

      • PC: Multiplayer will be offline for 1h starting 08.00 UTC / 12.00 AM PT Dec 15th
      • PS4: Multiplayer will be offline for 1h starting 09.00 UTC / 1.00 AM PT
      • Xbox One: Multiplayer will be offline for 1h starting 10.00 UTC / 2.00 AM PT
      • PS3: Multiplayer will be offline for 1h starting 11.00 UTC / 03.00 AM PT
      • Xbox 360: Multiplayer will be offline for 1h starting 12.00 UTC / 4.00 AM PT

      Battlefield 4
      Battlefield 4Battlefield 4

      Relaterte tekster

      Battlefield 4Score

      Battlefield 4

      ANMELDELSE. Skrevet av Oskar Nyström

      Dice leverer den mest polerte og levende opplevelsen i serien så langt. Vi har testet slagmarken på både PC og Playstation 4. Her er dommen...

      3
      Alle Battlefield 4-utvidelsene er gratis

      Alle Battlefield 4-utvidelsene er gratis

      NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

      Med utgivelsen av Battlefield 1 like rundt hjørnet har EA og Dice presentert et lukrativt tilbud for alle Battlefield 4-entusiaster. Frem til 19. september kan du nemlig...

      1
      Final Stand til Battlefield 4 er nå gratis

      Final Stand til Battlefield 4 er nå gratis

      NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

      Det behøver ikke å være så dyrt å krige, i hvert fall ikke virtuelt, for nylig ble både Dragon's Teeth-utvidelsen til Battlefield 4 og Robbery-utvidelsen til Battlefield:...



      Loading next content