Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Ghosts

I dag smeller det på nytt i CoD: Ghosts

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gamereactor Live skal denne fredagen starte med en gjennomgang av ukens viktigste saker før vi kaster oss ut i Call of Duty: Ghosts i GR Friday Nights som har hatt en lang nok sommerferie (selv uten å ha blitt rammet av lærerstreiken). Det spiller på Playstation 3, og i premiepotten ligger det en hel haug med DLC-koder.

Sjekk ut våre live-sider fra klokken 16.00. Hvis du vil være med å spille gjør du lurt i å stikke innom GR Friday Nights på Facebook for å melde deg på.

Call of Duty: Ghosts

Relaterte tekster

Call of Duty: GhostsScore

Call of Duty: Ghosts

ANMELDELSE. Skrevet av Johannes Leander

Året utgave av verdens mest eksplosive spillserie dundrer i dag ut i butikkhyllene, og vi har selvfølgelig satt karakter...

0
Siste runde med CoD: Ghosts i morgen

Siste runde med CoD: Ghosts i morgen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

GR Friday Nights starter opp Xbox One for å ta en siste runde i Call of Duty: Ghosts sammen med dere. Neste uke er det som kjent duket for inntoget til Call of Duty:...Loading next content