Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Doom Eternal

Id Software leter etter nye ansatte med "inngående kunnskap om Doom"

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Via den seneste utvidelsen til Doom Eternal er id Software foreløpig ferdig med å fortelle deres oppdaterte moderne Doom-historie, men det betyr absolutt ikke at det ikke er plass til et tredje spill i serien, eller enda en reboot.

Og noe tyder på at det er akkurat det id Software er i gang med, eller deler av studioet i hvert fall. På Zenimax' karriereside leter de nå etter nye ansatte, og disse bør helst ha "inngående kunnskap om Doom".

Mer spesifikt bør man helst vite alt som er å vite om "nylige id-spill, inkludert DOOM og DOOM Eternal."

Nøyaktig hva dette er vet vi ikke, men det kan være en første indikasjon på at de er i gang med mer Doom.

Doom Eternal

Relaterte tekster

2
Doom Eternal (Switch)Score

Doom Eternal (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Blodspruten fyller skjermen mens høylytt latter fyller rommet, akkompagnert av blytunge metallriff som druser ut av hodetelefonene. Klokken er 04.30, og ved siden av meg prøver en rimelig irritert kjæreste å få de anbefalte åtte timene med søvn. Det må vente. DOOM Eternal har nemlig ankommet Nintendo Switch.Loading next content