Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Ikke forvent å se Robert Downey Jr. som Iron Man igjen

Det handler om den nye generasjonen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Marvel Studios bringer triste nyheter for alle de som fortsatt hadde et glimt av håp om å se Robert Downey Jr. dukke opp igjen som Iron Man i fremtiden, i hvert fall hvis vi skal tro studiosjef Stephen Broussard. I et intervju med io9 avviste han en gang for alle spekulasjoner om at Downey Jr. vil få en sjanse til å gjenta rollen, og i stedet presiserte Broussard at fortellingen nå er helt flyttet til de nye heltene vi har blitt kjent med siden starten av Phase 4.

"Hvis du ser på, som, Cassie [Lang i Quantumania] får en drakt og Kate Bishop [i Hawkeye], blir nye karakterer introdusert som Jack i Werewolf by Night. Etter disse første 10 årene med Marvel-historiefortelling, blir fakler passert, som med Robert Downey Jr. som ikke lenger er [på] bordet og sånt. Så det var litt som en ny generasjon som gikk i forkant, noe som igjen alltid har skjedd i tegneseriene.

Trist, men også forståelig at Marvel ønsker å løfte frem de nye superheltene.

Hva synes du om Marvel-filmene vi har fått siden de gamle karakterene pensjonerte seg?

Ikke forvent å se Robert Downey Jr. som Iron Man igjen


Loading next content