Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Unravel Two

Ikke forvent at Unravel 3 kommer med det første

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det var en gledelig overraskelse å se Unravel Two bli avslørt og utgitt under EA's E3-pressekonferanse i fjor, og selv om visse deler av magien var vekk, så var spillet fortsatt godt likt.

Men jobber Coldwood Interactive med en oppfølger? Det ser ikke ut til å være tilfellet, for nå slår de fast at man ikke skal forvente at spillet kommer med det første. I et intervju med Sector forteller regissør Martin Sahlin at de jobber med andre prosjekter, men at en 3'er kan komme på et senere tidspunkt.

"As for other stories, I don't know. Stories I like to tell are lived and discovered. That is, the experiences you have experienced and can be transformed into a story. And that depends on what's going on. Now I'm focusing on other things, but that doesn't mean we'll never see more Unravel games in the future. If we find a story that unfolds, then yes."

Unravel Two

Relaterte tekster

Unravel TwoScore

Unravel Two

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget og Odd Karsten Svartaas

Vi har blitt med Yarny og den nye vennen hens ut på eventyr, i indieoppfølgeren som ble lansert helt ut av det blå lørdag. Greier det å fylle skoene til forgjengeren sin?

0
Unravel Two kommer til Switch neste måned

Unravel Two kommer til Switch neste måned

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Til alles store overraskelse ble Unravel Two kunngjort og lansert på samme tid på fjorårets E3. Oppfølgeren til plattformersuksessen fra 2016, Unravel, kom ut på PC, Xbox...

0
Klokken 16 på GR Live - Unravel Two

Klokken 16 på GR Live - Unravel Two

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Unravel Two ble kunngjort og lansert på EA sin pressekonferanse, og legger til et samarbeidselement til garnklassikeren fra 2016. I dagens utgave av GR Live kommer vi...

0
Unravel Two avduket og lansert

Unravel Two avduket og lansert

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

For to uker siden avslørte svenskene i Coldwood Interactive at de jobbet med en oppfølger til sjarmerende Unravel, og i dag kunne de gi oss to hyggelige overraskelser....Loading next content