Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Disco Elysium

Ikke forvent en oppfølger til Disco Elysium

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utviklerne i ZA/UM plantet seg godt til rette på spillkartet da de ga oss Disco Elysium i 2019. Spillet endte ikke bare opp med å bli årets beste spill for mange, men også ett av de beste gjennom tidene for noen. Derfor har det stadig vært håp om en oppfølger, noe vi tydeligvis kan glemme nå.

Martin Luiga, en av studioets grunnleggere, avslører at lead designer Robert Kurvitz, Aleksander Rostov og Helen Hindpere, som var henholdsvis "lead designer", "art director" og forfatter på Disco Elysium, ufrivillig forlot ZA/UM i fjor, og at han derfor har bestemt seg for å "oppløse det kulturelle forbundet ZA/UM (ikke selve studioet). Dette er som Luiga selv sier veldig dårlig nytt for de som håper på en oppfølger til Disco Elysium, men han utelukker likevel ikke helt at Disco Elysium 2 kan bli en realitet veldig langt frem i tid om investorene endrer filosofi.

Disco Elysium

Relaterte tekster

3
Disco ElysiumScore

Disco Elysium

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Greiner Ådnesen

Fyll, mord og væpnet revolusjon. Kristian har hatt noen fantastiske dager i det som kan være et av 2019s største overraskelser.Loading next content