Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Gunk

Image & Form annonserer The Gunk

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
HQ

Vi trodde aldri det kom til å skje, men nå har Image & Form, de hyllede Steamworld-utviklerne, laget et spill som tilsynelatende ikke inneholder noen roboter! The Gunk er et actioneventyr som spilles fra et tredjepersonsperspektiv og oppdraget virker å være å lede en gruppe romutforskere til ære og rikdom på en tidligere ukjent planet, mens man unngå eller rydder opp den svarte gugga som flyter rundt. "Utforsk, samle, bygg... og overlev" er mottoet på spillets offisielle hjemmeside, og The Gunk ser ut til å være deres mest ambisiøse tittel noensinne.

Sjekk ut traileren øverst.

The Gunk
The Gunk

Relaterte tekster

0
Image & Form annonserer The Gunk

Image & Form annonserer The Gunk

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Vi trodde aldri det kom til å skje, men nå har Image & Form, de hyllede Steamworld-utviklerne, laget et spill som tilsynelatende ikke inneholder noen roboter! The Gunk er...Loading next content