Norsk
Gamereactor
nyheter
Impossible Creatures

Impossible Creatures kommer i 2003

Microsoft Game Studios har nettopp annonsert at deres særegne PC spill, Impossible Creatures som under utvikling hos Relic, vil slippes løs i 2003. Firmaet har tidligere laget HomeWorld.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt


Microsoft Game Studios har nettopp annonsert at deres særegne PC spill, Impossible Creatures som under utvikling hos Relic, vil slippes løs i 2003. Firmaet har tidligere laget HomeWorld og håper gamerne vil ta i mot spillet like hjertelig, som de gjorde deres tidligere perle.

HQ

Spillet slippes den første uken i januar og inneholder muligheten til å lage såkalte umulige dyr. Her er det opp til deg å sette sammen enheter som er blandinger av forskjellige dyr, i forsøket på å lage den perfekte krigeren/enheten. Spillet er fortsatt et tradisjonelt RTS spill, selv om det er noen gode nye idèer i godteposen.

Relaterte tekster

0
Impossible CreaturesScore

Impossible Creatures

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Karlsen

Ta på deg din hvite legefrakk med litt blodsøl på og finn fram den mest uhyggelige latteren du har. Nå skal det klones dyr.

0
Impossible Creatures snart i butikkene!

Impossible Creatures snart i butikkene!

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Relics nye RTS, Impossible Creatures, skiller seg ganske markant fra andre RTS spill, siden du har full frihet til å utvikle dine egne styrker ved hjelp av genteknologi. I dag har vi fått melding om at spillet er på vei ut i butikkene!

0
Impossible Creatures kommer i 2003

Impossible Creatures kommer i 2003

NYHET. Skrevet av Thomas Tangaard

Microsoft Game Studios har nettopp annonsert at deres særegne PC spill, Impossible Creatures som under utvikling hos Relic, vil slippes løs i 2003. Firmaet har tidligere laget HomeWorld.Loading next content